Ekmel Bey'de Birleştiler!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için 5 siyasi parti İl Başkanı ortak açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2014 13:18
Ekmel Bey'de Birleştiler!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için 5 siyasi parti il Başkanı ortak basın açıklaması yaparak İhsanoğlu'na destek mesajı verdi ve Ispartalılardan oy istedi.

Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında CHP, MHP, Demokrat Parti, DSP ve BTP İl Başkanları kameraların karşısına geçerek Ispartalardan Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta eski Milletvekillerinden Ramazan Gül ve Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ali Balaban da katıldı. 

Toplantıda Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun biyografisi de okunarak İhsanoğlu'nun çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

TOPLANTININ TÜM DETAYLARI VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ
GÜN İÇERİSİNDE AJANS32'DE 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum