Ekonomi Kompleksi Kuracağız

ITSO Seçimlerinin beyaz liste lideri Şükrü Başdeğirmen, göreve gelmeleri durumda Isparta’ya büyük bir Ekonomi Kompleksi kazandıracaklarını söyledi. Ekonomi Komplkesi içerisinde BAKA,TKDK, ITSO ve ITB yer alacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2013 09:59
Ekonomi Kompleksi Kuracağız

Göreve gelmeleri durumunda Isparta’ya büyük bir konomi kompleksi kazandıracaklarının altını çizen Başdeğirmen, “Bizim kendi arazimiz var, üniversite çevresinde. Oraya binamızı taşıyıp alanlarımızı ve faaliyetlerimizi fazlalaştırmayı düşünüyüz. BAKA, ITB, TKDK ve ITSO’yu iç içe geçirecek bir ekonomik kompleks kurmak istiyoruz. Bu Türkiye’de bir ilk olacak. Ve bu ilk çalışmamız olacak” dedi.

Başdeğirmen, “İki banka projemizde var oraya getireceğimiz. Fuar alanı oluşturacağız. Biz 5 yıldızlı otelimiz açıldı Barida. Bölge hastanesi geliyor. Kara Havacılık Okulu geliyor. Tarımda hayvancılıkta çok iyi yerdeyiz. 55 bin öğrencisi olan bir üniversitemiz var. Sanayimizde iyi gidiyor. Kozmetikte iyi gidiyoruz. Organize sanayi de iyi gelişme var biz bunların hepsini geliştireceğiz. Birinci organize doldu. İkinci organize sanayiyi kuracağız. Çünkü bir organizeyi kurmak 10 yıl gibi bir zaman alıyor bizde şimdiden yapıp ikinci organizeyi kurup sanayicileri buraya çekeceğiz” ifadelerini kullandı.

ITSO meclisinde yaş ortalamasının 39 olduğunu ve bunu 37’ye kadar çekip meclisi gençleştirmek istediklerini de kaydeden beyaz liste lideri Başdeğirmen, “Meclisteki yaş ortalamasını düşürmeye çalışıyoruz. Yaş ortalaması 39, bunu 37’ye çekmeye çalışıyoruz. Gençlerden daha fazla yararlanmak için ekibimizi gençlerden seçtik. Isparta’yı daha iyi yerlere götürecek arkadaşlardan seçtik üyelerimizi.

Şu anki İTSO çok iyi bir yerde Türkiye’de ilk %25 içindeyiz. Bundan sonrada bu başarıları fazlalaştırıp yeniye ayak uydurmalıyız. İnternet sayfamızda yaptıklarımızı şeffaflaştırıp herkese göstermek istiyoruz. K belgeleri Antalya’dan veriliyordu. artık K belgesini odamızdan alacaklar. Ama bunlarda yeterli değil” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.