Eksik Noktalara Transfer Yapılacak

Lige Yeni Bornovaspor mağlubiyetiyle başlayan pembe-yeşilliler, transfer dönemi bitmeden kadrosuna tecrübeli isimleri katacağı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2013 15:25
Eksik Noktalara Transfer Yapılacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta güller diyarını temsil eden Ispartaspor’da Yeni Bornovaspor mağlubiyetinin ardından Kulüp Başkanı Şevket Savlu harekete geçti. Ziraat Türkiye Kupası’nda da Bucak Oğuzhanspor’a farklı mağlup olan pembe-yeşillilerde alınan yenilgiler taraftarı da üzüyor.

Ispartaspor’un bu sonuçların ardındran transfer dönemi bitmeden kadrosuna tecrübeli isimleri katacağı öğrenildi.
Takımdaki eksik bölgelere nokta transferlerle pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak Muratpaşa Belediyespor maçına yeni transferleriyle çıkmak isteyen Ispartaspor’da görüşmeler ettiği öğrenildi.

Daha önce profesyonel lig tecrübesi bulunan oyuncularla görüşme halinde olunduğu ve en kısa sürede bu isimlerin açıklanacağı belirtildi.

Pembe-yeşillilerde Muratpaşa Belediyesi mesaisi başladı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 2. karşılaşmasında Antalya temsilcisi Murat Paşa Belediyespor’u ağırlayacak. Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Bu maçın hazırlıklarını başlayan pembe-yeşilliler, çıkış peşinde.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor