Elibol Sandıklıspor, Eğirdir Kampına Başladı

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Elibol Sandıklıspor, Eğirdir Kampının startını verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2013 13:18
Elibol Sandıklıspor, Eğirdir Kampına Başladı

Yardımcı Antrenör Turgut Kul, yönetiminde futbolculara adeta komando eğitimi veriliyor. Takımın kamp boyunca 5-6 tane hazırlık maçı yapması planlanıyor.

Spor Toto 3.Lig ekibi Elibol Sandıklıspor, sezon hazırlıklarına Eğirdir’de devam ediyor.

Sandıklı’da ki antrenmanların ardından kamp için Pazar günü Eğirdir’e gelen kırmızı beyazlılar hazırlıklarını Yardımcı antrenör Turgut Kul Eşliğinde günde çift yaparak devam ediyor. Sabah Çamyol’da kondisyon yükleyen Elibol Sandıklıspor, akşam idmanında kuvvet ve top çalışması yaparak hazırlanıyor. Bugün sabah ise topla taktik çalışması yapan futbolcuların neşeli olmaları gözden kaçmazken, Sandıklıspor’un altyapısından yetişen Belediye Başkanı İsmail Elibol’un oğlu olan 1998 doğumlu Necip Elibol ise kampın neşe kaynağı oldu.

Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, 3.lig 2. Grupta güçlü takımların olduğunu söyledi. Karaca; “Grubumuzda Darıca ve Erzurum takımları şu anda bir futbolcuya 170-180 bin TL veriyor. İki ekipte transferde en çok para veren kulüpler” dedi.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hakan Karaca, gruptaki yeni takımlarla ilgili şunları söyledi; “Grubumuzda transfer şampiyonu olan kulüpler var. Grubumuzda Darıca ve Erzurum takımları şu anda bir futbolcuya 170-180 bin TL veriyor. Transferde en çok para veren kulüpler. Piyasayı alt-üst ettiler. Bu iki takımın şampiyonluğa oynaması bizim de iyi noktalarda transfer yapmamızı gerektiriyor. Hedef şampiyonluk ise bizimde en iyisini yapmamız gerekiyor.”

Kentte taraftarın bir heyecan içinde olduğunu da belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Karaca; “Yeni sezon öncesi bir takım planlar yaptık. Bizim de yeni sezon için planlarımız var. Eğer sezon başında istediklerimizi yapamazsak moralimiz bozulur. Burada halkın takımına olan ilgisi büyük. Bizlerde onların bu heyecanına karşılık en iyi sonuçları vermek istiyoruz.

Şampiyonluğa oynayacak olan bir Elibol Sandıklıspor heyecanını hep birlikte yaşamak istiyoruz. Bunun için elbette iyi bir bütçenin olması gerekiyor. İyi futbolcularla yola çıkmak istiyoruz. Bunun için bazı düşüncelerimiz var. Şu anda Eğirdir kampı takım için çok yararlı geçiyor. Bir kaç bölgeye daha transfer yapacağız. Buraya 26 kişilik bir kadro ile geldik,Alt yapıdan da 2 futbolcu getirdik. Kamp boyunca Isparta ve çevresinde kamp yapan takımlarla 4-5 tane hazırlık maçı yapacağız ve eksikliklerimizi göreceğiz. Hedefimiz Şampiyonluk” dedi. Elibol Sandıklıspor’un Eğirdir kampı 7 Ağustos’ta sona ereceği bildirildi.

Haber Foto : Emrah ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.