Elit Spor Kulübü Basketbol’un Küçük Devlerini Arıyor

Isparta’da basketbol denilince akla gelen ilk kulüplerden olan Elit Spor Kulübü yeni sporcularını arıyor.

Yayınlanma:
Elit Spor Kulübü Basketbol’un Küçük Devlerini Arıyor

Isparta’da basketbol denilince akla gelen ilk kulüplerden olan Elit Spor Kulübü yeni sporcularını arıyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte basketbol kursu çalışmalarını arttıracağını belirten kulüp yetkilileri, amaçlarının Isparta’nın her sokağında basketbolu sevdirmek ve görmek olduğunu belirtti.

‘’ Hem Öğren Hem Eğlen ‘’
Elit Spor Kulübü, çocukların yaz tatillerini verimli ve eğlenceli geçirmelerine yardımcı olmak için özel bir program sunuyor. Bu program dahilinde çocuklar, temel hareket eğitimi ve eğitsel oyunlar eşliğinde spor becerilerini öğrenecekler. Programın amacı, çocukların teknolojik aletler yerine spor yaparak aktif bir yaşam sürdürmelerine teşvik etmek. Bu sayede çocukların fiziksel gelişimi desteklenirken, aynı zamanda sosyal becerileri de gelişecek. Ayrıca, eğlenceli oyunlar ve yarışmalar dahilinde hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı bulacaklar. Elit Spor Kulübü, çocukların eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için mümkün olan en iyi olanakları sunuyor. Programa katılan çocuklar, fiziksel aktivite yapmanın yanı sıra özgüven, liderlik, takım çalışması ve iletişim gibi becerileri de öğrenebilirler. Bu sayede hem sağlıklı hem de sosyal açıdan gelişmiş bir birey olma fırsatı yakalayacaklar.

‘’ LİSANSLI BASKETBOLCU OLMA FIRSATI ‘’
Kulübün resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada küçükten büyüğe her yaş kategorisinde basketbol derslerinin verildiği, sporu sevdirmeye yönelik her türlü etkinliğin yapıldığı vurgulandı. Ayrıca, eğitimlerin tecrübeli antrenörler tarafından verildiği ve katılımcıların hem teknik hem de taktik becerilerini geliştirdikleri öne sürüldü. İlerleyen dönemlerde ise, kursa katılan öğrenciler arasından seçilecek yetenekli sporcuların kulübün lisanslı sporcu kategorilerinde yer alacağı da açıklandı. Kulüp yetkilileri bu adımın, Isparta’daki potansiyel yetenekleri keşfetmek ve onları geliştirmek açısından önemli olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor