Elma 10 Yıldır 1tl Girdiler 4 Kat Arttı

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti’nin ekonomik politikalarını eleştirerek elma üzerinden hükümete yüklendi. Elmanın 10 yıldır 1 TL olduğunu ancak, girdi fiyatlarının 4-5 kat arttığını ileri süren Yalçın, “Üretici inim inim inliyor” dedi.

Yayınlanma:
Elma 10 Yıldır 1tl Girdiler 4 Kat Arttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, partisinin Keçiborlu’da düzenlediği istişare toplantısında hükümete yüklendi. Yalçın, ülkenin son derece hassas bir dönemden geçtiğini kaydederek hükümetin ekonomi ve terörle mücadele politikalarını eleştirdi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Ekonomik olarak gelinen nokta içler acısı. AKP iktidara geldiğinde elma 1 TL idi. Hala aynı fiyat. Fakat üretim giderleri, girdi fiyatları 4-5 kat arttı. Samanı bile ithal eden bir ülke haline geldik. Küçük esnaf başta olmak üzere toplumun tüm kesimleri kredi borcu altında eziliyor” dedi.

Terörle mücadele politikalarını da eleştiren Yalçın, “Terör ve teröristle mücadele mi yoksa müzakere mi edildiği herkesin malumudur” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum