Emniyet, Trafik Sorununa Çözüm Arayışında

Emniyet Müdürü Mehmet Or, ekibiyle birlikte Mimar Sinan ve Cumhuriyet Caddesindeki trafik akışının daha iyi sağlanması amacıyla gelen talep ve düşünceleri yerinde değerlendirmek amacıyla incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2013 12:44
Emniyet, Trafik Sorununa Çözüm Arayışında

Cadde üzerinde esnafla görüşen Emniyet Müdürü Mehmet Or, vatandaşların ve alanda görev yapan devriye trafik personelinin düşüncelerini dinledi.

Esnaf, trafik sorununun birçok kamu kurum ve kuruluşunun görev alanına girdiğini belirterek sorunun çözümünde üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Esnaf trafiğin yoğun olduğu saatlerde ana arterlerde görev alan trafik personelimizin özverili çalışması sayesinde trafik akışında rahatlama yaşandığını belirterek, cadde üzerindeki kısa süreli duraklamalara verilen sürenin vatandaşların alışveriş ve banka işlerinin tamamlamaları adına çok olumlu bulduklarını söylediler.

Vatandaşların görüş, öneri ve temennilerinin dinleyen Or, “Çözüm konusunda kurumsal olarak her türlü çalışmayı, trafik sektöründeki tüm kuruluşlarla eşgüdüm halinde paylaşımda bulunarak yapacağız. Mahallerde yaptığım Huzur Toplantılarında vatandaşlarımızdan gelen talepleri arkadaşlarımla değerlendirerek bilimsel, planlı ve organize olarak çalışmalar yaptık.

Mazeret yok, çok çalışacağız. Arkadaşlarıma daima Başarının anahtarını Mazeret üretmeden çok çalışmak olduğu ifade ederim. Amacımız Isparta halkına sunacağımız hizmetlerle layık olabilmek. Sizlerin güveni ve desteği ile En Güvenli Yaşam Kenti Isparta hedefine emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum