Emniyet Bayramda Tam Not Aldı

Emniyet Bayramda Tam Not Aldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2019 12:43
Emniyet Bayramda Tam Not Aldı

Bayram trafiği konusunda ciddi tedbirler alan Isparta polisi özellikle Isparta – Antalya Karayolunda çok sayıda polisle uygulama yaptı. Araçları tek tek durdurarak, kontrol eden polis ekipleri, sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

İçişleri Bakanlığının geçtiğimiz yıl trafikteki kazaları önlemek amacıyla başlattığı 'Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük Projesi' ile bu yıl hayata geçirilen 'Sürücü Seyahat Karnesi Projesi' çalışmaları Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bayram operasyonu ile yine uygulandı.

Isparta - Antalya Karayolu üzerinde görev alan çok sayıda trafik polisi, Sav Kasabası Uygulama Noktası'nda durdurdukları sürücülere el broşürü ile kırmızı düdük ve sürücü karnesi verdi.

Isparta'da bayram tedbirleri kapsamında Sav Uygulama Noktası'nda yapılan çalışmalara İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Enis Bilir ve Trafik Denetleme Şube Müdürü Durmuş Ali Özkan da katıldı.

İl Emniyet Müdürü Erol, personeline kolaylıklar dileyerek, çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.