Emniyet Müdürlerini Değil Bakanları Görevden Alın

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Türkiye’yi sarsan yolsuzluk operasyonu ile ilgili yaptığı değerlendirmede hükümeti eleştirdi. Gençay, operasyonda görev alan müdürlerin değil, bakanların görevden alınmasını istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2013 09:39
Emniyet Müdürlerini Değil Bakanları Görevden Alın

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay ise soruşturmanın Türkiye’nin en büyük yolsuzluk soruşturması olduğunu ileri sürdü. Hükümetin soruşturmada görev alanları görevden almak yerine çocukları karışan bakanları görevden alması gerektiğini belirten Gençay, “Soruşturmanın selameti açısından buna ihtiyaç var. Eğer hükümetin dediği gibi bu soruşturmada bir şey yoksa bunun temize çıkması gerekiyor. Ama bir şey varsa da milletin hakkını yiyenler karşılığını görecektir. Buna da yargı karar verecek. Burada hükümetin yapması gereken şey, bu soruşturmaya kolaylık sağlaması gerekiyor. Kendi açısından temize çıkacaklarsa çıksınlar ama suçlamalar gerçekse de cezalarını çeksinler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum