Emniyet Müdürü Mehmet Or, Yılın İlk Toplantısını Esnafla Yaptı...

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, yılın ilk ziyaretini çarşı merkezinde bulunan Belediye İşhanı Esnafını ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2014 00:37
Emniyet Müdürü Mehmet Or, Yılın İlk Toplantısını Esnafla Yaptı...

Emniyet Müdürü Mehmet Or, yılın ilk ziyaretini çarşı merkezinde bulunan Belediye İşhanı Esnafını ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, işhanı esnafı görüş, öneri ve isteklerini doğrudan Emniyet Müdürü Or’a aktarma imkânı buldular.

Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Or, Isparta halkı için kaliteli bir güvenlik hizmeti sunma gayretinde olduklarını, bu amaçla halkla bütünlük içerisinde onlarında fikirlerini ve isteklerini dinleyerek çalıştıklarını bu sayede güvenlik hizmetlerine vatandaşında katkı sağlaması ile daha başarılı olunacağına inandığını belirtti.

Konuşmasına, yaklaşık 16 aylık görev süresince yapılan hizmetleri anlatarak devam eden Sayın Or, toplantının soru - cevap bölümünde, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi. Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.