Emniyet Müdürü Or’a Plaket

Isparta Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu arasında yapılan Maviden Beyaz'a projesine destek veren İl Emniyet Müdürü Mehmet Or'a, plaket verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2013 15:48
Emniyet Müdürü Or’a Plaket

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’ın da katıldığı törende, Mehmet Or,eğitime destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

TDP ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu arasında 2012-2013 eğitim öğretim yılında yapılan işbirliği mutabakatından sonra, okula her türlü desteği veren Emniyet Müdürü Or, takdir topluyor. Dün saat 09.30’da okul bahçesinde düzenlenen törende Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’dan plaketini alan Mehmet Or, öğrencilerle tek ilgilendi. Törende konuşla yapan Okul Müdürü Gömlekçi: “Toplum Destekli Polislerimize bizlerle iş birliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Yaptığımız anlaşma gereği sınıflarımıza bazı kriterler getirdik. Bu kurallarımıza uyan sınıflarımız polislerimiz tarafından ödüllendirildi. Yine TDP ekipleri, derslerimize girdiler, öğrencilerimize trafik ve asayiş konuları hakkında bilgiler verdiler” dedi.



BİZ POLİSTEN KORKARDIK,
ŞİMDİ AMCA VE AĞABEY GİBİLER
İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’da kürsüye gelerek, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Biz çocukluğumuzda polis gördüğümüz an kaçacak yer arardık. Şimdi ki polislerimiz ağabey arkadaş ve amca gibiler. Tüm polislerimize ve okul müdürümüzü kutluyorum” dedi.



ANNE VE BABALAR ÇOCUKLARI
AĞLADIĞI ZAMAN POLİSE VERİRİM DERDİ
Son olarak konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or: “Biz eğitimi ve çocuklarımızı çok seviyoruz. Emniyet ve Milli Eğitim el el veriyor ve çalışmalarını sürdürüyor. Eskiden anne ve babalar, çocuklar ağladı mı sizi polise veririm diyordu? Çok şükür ki bu düşünce yok oldu. Bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum