Emniyet'ten 170'nci Yıl Yarışması

Emniyet'ten 170'nci Yıl Yarışması

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2015 17:53
Emniyet'ten 170'nci Yıl Yarışması

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yılı nedeniyle Emniyet Kayak Kupası, Kompozisyon ve Şiir yarışması düzenlenecek.

Konuyla ilgili yapıyan açıklamada, "Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Sporun, sağlıklı nesiller yetiştirmede, gelişim çağındaki çocuk ve gençlerin üzerinde etkisi oldukça fazladır. Sağlıklı, bilinçli, sosyal ilişkileri kuvvetli, saldırganlığını frenleyebilen öfke kontrolüne sahip bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunur.

Bunun yanı sıra gençlik döneminin dinamizmini sporla değerlendirerek enerjinin doğru yöne kanalize edilmesini sağlar. Takım ruhu, kendine güven duygusunu ve ifade yeteneğini arttırarak suç ve zararlı alışkanlıklardan uzak durulmasını sağlar. Sporun çocuk ve gençler üzerindeki faydaları göz önünde bulundurularak 21.03.2015 tarihinde gençlik spor müdürlüğünün katkılarıyla Emniyet Kayak Kupası düzenlenecektir.

Ayrıca 10 Nisan etkinlikleri çerçevesinde “Polis” konulu İlkokul ve ortaokul öğrencilerine Resim, Şiir yarışması, Lise öğrencilerine Kompozisyon yarışması düzenlemektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum