Emniyetten Başarılı Operasyon: 13 Şüpheliye Adli İşlem Başlatıldı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerin tarafından gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, “kaçak alkol, kaçak sigara, elektronik cihaz ve tarihi eserler ele geçirildi.

Yayınlanma:
Emniyetten Başarılı Operasyon: 13 Şüpheliye Adli İşlem Başlatıldı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerin tarafından gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, “kaçak alkol, kaçak sigara, elektronik cihaz ve tarihi eserler ele geçirildi. Operasyonlarda 13 şüpheli hakkında adli işlem uygulandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince öncelikle halkımızın sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere vergi kaçakçılığını engellemek, olası zehirlenmelerin önüne geçmek, güvenin ve huzurun adresi olan ilimizin sükunetini muhafaza etmek adına kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında son dönemde gerçekleştirilen 9 ayrı operasyonel çalışma neticesinde;

Yapılan aramalarda; 125.880 Adet Doldurulmuş Makaron, 156.000 Boş Makaron, 107 Kg Kıyılmış Tütün, 517 Adet Sigara Sarma Kağıdı, 22 Adet Kaçak Sigara, 21 Adet Puro, 12 Adet Pipo Tütünü, 133 Adet Elektronik Sigara, 420 Adet Sigara Likiti, 1058 Adet Elektronik Sigara Malzemeleri, 16 Adet Kaçak/Klonlanmış Cep Telefonu, 16 Adet Kaçak Kablosuz Kulaklık, 141 Adet Kaçak Parfüm, 41 Lt. Kaçak Olduğu Değerlendirilen Alkol, 36 Lt. Etil Alkol, 109 Şişe Kaçak Olduğu Değerlendirilen İçki, 118 Adet Tarihi Eser ele geçirilmiştir.

Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili olarak 5607 SKM, 2863 SKM ve 5807 SKM suçları kapsamında (13) şüpheli şahıs hakkında ADLİ işlem yapılmıştır.

Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız” denildi.

emniyetten-basarili-operasyon.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.