Emniyet'ten Esnafa Plaketli Teşekkür

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Türk Polis Teşkilatının 167'nci kuruluş yıldönümü etkinliklerine katkı sağlayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı'ya teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2012 12:29
Emniyet'ten Esnafa Plaketli Teşekkür

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, 10 Nisan Polis Haftası etkinliklerine destek sağlayan sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Emniyet Müdürü Gürkan’ın son durağı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı oldu. Gürkan, beraberinde 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz ile birlikte Aybatılı’yı makamında ziyaret etti.

Polis Haftası etkinliklerine katkı sağlayan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyen Emniyet Müdürü
Ahmet Zeki Gürkan, bu kapsamda Birlik Başkanı Aybatılı’ya da teşekkür etti.
Birlik olarak yıllardır emniyetle iç içe çalışmalar yaptıklarını belirten Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, Isparta’da asayiş ve huzurun sağlanmasından dolayı emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Aybatılı sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Müdürümüz göreve geldiği günden itibaren Isparta’da asayiş ve huzur yönünden önemli gelişmeler olmuştur. Kentimizde huzurun sağlanmasında başarılara imza atılmıştır. Bütün olaylar anında çözümlenmiştir. 600 bin insanın bulunduğu bir kentte huzurun sağlanması kolay bir iş değildir.
Ancak Sayın Emniyet Müdürümüz ve emniyet teşkilatımız bu konuda başarılı çalışmalara imza atmışlardır. Kentimizde huzur ve asayiş yönünden olumsuzluklar yoktur. Hem vatandaşlarımız hem de esnafımız bu konuda oldukça rahattır.
Ben başta Emniyet Müdürümüze ve teşkilatına bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Kendilerine görevlerinde de başarılar diliyorum.”
Ziyarette, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167’nci yıldönümü etkinliklerine katkı sağlayan Başkan Aybatılı’ya Emniyet Müdürü Gürkan tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.