Emniyetten Hırsız Avı

Asayiş Şubeye bağlı Hırsızlık masası, yaptığı operasyonlarda 8 kişiyi gözaltına aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 10:20
Emniyetten Hırsız Avı

Asayiş Şubeye bağlı Hırsızlık masası, yaptığı operasyonlarda 8 kişiyi gözaltına aldı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekipleri, ilde meydana gelen hırsızlık olaylarına karşın eş zamanlı operasyon düzenleyerek 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Son günlerde ilimizde meydana gelen evden ve işyerinden hırsızlık olayları ile ilgili Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizin yapmış olduğu titiz ve özverili çalışmalarda, işyerinden ve evden hırsızlık olaylarının C.B., H.A., N.S.K., R.A., Ö.Ö., M.Ç., H.A., M.Ö., B.Ç., G.Y., ve Ö.K., isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği bilgisi üzerine 25-26 Nisan 2012 tarihlerinde şahısların bulunabilecekleri adreslere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli ile birlikte çalıntı malzemeler ele geçirilerek, el konulmuştur. Şüphelilerin hakkında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli mercilere sevk edilmişlerdir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.