Emniyetten Huzur Toplantısı

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, geçtiğimiz gün Kunduracılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2013 14:40
Emniyetten Huzur Toplantısı

Kunduracılar Sitesi Başkanı Nuri Ay ve Başkan Yardımcısı Yayla Mahallesi Muhtarı Turan Saygıcı’nın da eşlik ettiği ziyaret sonunda Emniyet Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve Site esnaflarının katılımı ile huzur toplantısı yapıldı.

Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Or, Isparta halkı için kaliteli bir güvenlik hizmeti sunma gayretinde olduklarını, bu amaçla halkla bütünlük içerisinde onlarında fikirlerini ve isteklerini dinleyerek çalıştıklarını bu sayede güvenlik hizmetlerine vatandaşında katkı sağlaması ile daha başarılı olunacağına inandığını belirterek Emniyet Müdürlüğünce alınan somut tedbirlerden bahsetti.

Isparta da polisin yapılan ihbarlara en geç üç dakika içerisinde müdahale ettiğini, vatandaşların kendilerini rahatsız eden her şeyi 155 Polis İmdat hattına bildirmesini isteyen Mehmet Or, Isparta Valiliğince işyerlerine güvenlik kamerası taktırılması hususunda alınan karara Isparta esnafının büyük oranda uyduğunu memnuniyetle gördüğünü ifade ederek işyerlerine güvenlik kamerası taktırılmasının bu tür olayları önlemede polise çok yardımcı olduğunu belirtti.

Toplantının soru cevap bölümünde söz alan katılımcılar Asayiş ve Trafik yönünden yapılan uygulamaların Isparta’nın huzur ve güvenliği için faydalı olduğuna değinerek görüş ve önerilerini Emniyet Müdürü Or’a ve ilgili Şube Müdürlerine ilettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.