Emniyetten Rol Model Kişiler Projesi

“ÇOGEP” Onlara Geleceklerini Hediye Et projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü başlattığı sosyal projeleri bir bir hayata geçirmeye başladı.

Yayınlanma:
Emniyetten Rol Model Kişiler Projesi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Isparta’da çeşitli okullarda öğrenim gören çocukları toplum içerisinde örnek kişilerle bir araya getirerek onların bu kişileri rol model olarak tanıyabilmeleri sağlanıyor.

Edinilen Bilgilere göre çocuk ve gençlerin ilgisini çekebilecek kişiler, çeşitli meslek gruplarında çalışmalarıyla ön plana çıkmış, alanında uzman kişiler, sanatçılar ve sporcular ile iletişime geçilerek bu kişilerin çocuklarımız için rol model olarak belirlendiği, birlikte yapılan etkinlikler aracılığı ile belirlenen kişilerin çocuk ve gençlerle bir araya getirilerek etkileşimlerinin sağlanması amaçlanmakta.

Bu kapsamda yapılan etkinlikte Altınokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er, Gülistan Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere engelli kişilerin ülkemizde yaşadıkları zorluklardan bahseden ER, hiçbir engelin insanlar için başarıyı engelleyemeyeceğini, azim ve kararlılıkla çalışan, gayret gösteren herkesin toplum içerisinde bir yer edinerek başarılı bir kişi olabileceğini, hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini, kendisinin tüm engellere rağmen nasıl başarılı bir kişi olduğu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce organize edilen rol model kişilerle yapılacak etkinliklerin ilerleyen zamanlarda devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.