Emrespor, Kahramanmaraş Maçına Odaklandı

Kırmızı-siyahlılar, pazar günü iç sahada ağırlayacağı Kahramanmaraş Belediyespor maçına odaklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2013 16:17
Emrespor, Kahramanmaraş Maçına Odaklandı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. pazar günü iç sahada ağırlayacağı lig dördüncüsü Kahramanmaraş Belediyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başladı.

Diyarbakırspor, Elazığ Belediyespor ve son olarak da Mardinspor’u yenerek 3’te 3 yapan kırmızı-siyahlılar, galibiyet serisine bu karşılaşma da devam etmek istiyor.

Atabey İlçe Sahası’nda zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Isparta Emrespor A.Ş. ligde 27 puanla 10. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar, zorlu Kahramanmaraş maçını kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.

Bu arada Kahramanmaraş Belediyespor’da Ispartaspor’un eski futbolcuları Bünyamin Kılınç ve Aydın İnanç’da forma giyiyor.
Öte yandan Dış transferde son anda renklerine kattığı Yimpaş Yozgatspor’dan santrfor Muhammed Onur Demir Mardinspor karşılaşmasında ilk karşılaşmasında 2 gol atarak dikkatleri üzerine geçti. Demir’in de gelmesiyle Ersoy Yılmaz’la da ileride Biray Demir’le ileri uçta sıkıntının çözülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Spor