Emrespor 4’te 4 Yapmanın Peşinde

3 maçını da kazanarak liderlik koltuğuna oturan Emrespor, kendisi gibi 9 puanı bulunan Afyonkarahisar temsilcisi Emirdağspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2011 01:33
Emrespor 4’te 4 Yapmanın Peşinde

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Emrespor’da hafta sonunda iç sahada Afyonkarahisar temsilcisi Emirdağspor’la oynayacağı derbi maçın hazırlıklarının startını dün verdi.

Eğirdir Kroisos Otel’de konaklayan ve hazırlıklarını sezon başından bu yana ilçede sürdüren kırmızı-siyahlılar, Emirdağspor’u da yenerek 4’te 4 yapmayı hedefliyor..

Emrespor, Afyonkarahisar temsilcisini yenerek çok önemli bir avantajı yakalama amacında.

Bu arada Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, futbolcularıyla birlikte çıktıkları yolda 3 haftada dikkatleri üzerine çektiklerini belirterek, Emirdağspor’u da yenerek liderlik koltuğunu bırakmayacaklarını söyledi. Öte yandan Emrespor taraftarının bu haftaki Emirdağspor karşılaşmasına yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.