Emrespor Altınordu’ya Hazırlanıyor

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Altınordu’yu ağırlayacak olan Isparta Emrespor hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2012 13:33
Emrespor Altınordu’ya Hazırlanıyor

Üst üste aldığı başarılarla dikkatlerini üzerine çeken Isparta Emrespor ligde rakiplerine gözdağı veriyor. Ligde ikinci sırada yer alan Altınordu’yu kendi sahasında ağırlayacak olan Isparta Emrespor hazırlıklarına devam ediyor.

Ligde en az gol yiyen takımlar arasında yer alan Isparta Emrespor, bütün olumsuzluklara rağmen yeşil sahada istenileni veriyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında Ispartalının takıma sahip çıkmamasına sitem eden Yönetim Kurulu ve üyeleri oyuncularının özverili çalışmalarının sahaya yansıdığını ve başarılı sonuçlar elde ettiklerini ifade etmişlerdi.

Altınordu maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Teknik Patron Hakan Şimşek, “kendi sahamızda elde edeceğimiz 3 puan bizim için çok önemli. Ligde aldığımız seri galibiyetlere devam edersek üst sıralarda kendimize yer açabiliriz. Bunun için yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ligde en az gol yiyen takımlar arasında yer almamız da rakiplerimizi korkutuyor. Oynadığımız ve oynayacağımız her maça derbi gözüyle baktık. Ligin ilk haftalarında elimizden kaçırdığımız puanlar oldu. Bu puanları telafi etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımın profesyonel anlamdaki ilk yılı. Oyuncuların bir birini tanıma ve oyun taktiğinin oturma sürecini atlattık. Bundan sonraki oynayacağımız maçlarda rakiplerimizi daha fazla zorlayacağız. Elde edeceğimiz galibiyetlerle Emrespor’un neler yapabileceğini herkese göstermek istiyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor