Emrespor Maçın Provasını Yaptı

Kırmızı-siyahlılar, Pazar günü Kahramanmaraş Belediyespor’la oynayacağı maçın provasını dün Atatürk Stadı’nda yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2013 13:11
Emrespor Maçın Provasını Yaptı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. Pazar günü Kahramanmaraş Belediyespor’la iç sahada çok zorlu bir maç oynayacak. Zorlu maçın hazırlıklarını Salı gününden bu yana Atabey’de sürdüren kırmızı-siyahlılarda futbolcular pür neşe.

Isparta Emrespor A.Ş. ligin iddialı ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor’la oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün Atatürk Stadı’nda çift kale maçla sürdürdü. Zorlu maçın provasını yapan futbolcular, galibiyet yemini ederken, 4’te 4 yapıp üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.

Bu arada Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan, bu karşılaşmanın ligin en zor maçlarından biri olduğuna değinerek tüm sporseverleri maça davet etti. Pazar günü Saat 13.30’da oynanacak maç için çağrıda bulunan Sayılgan, sonuna kadar savaşacaklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum