Emrespor Tahkim’e Başvurdu

Kırmızı-siyahlılar, geçtiğimiz hafta PFDK, tarafından silinen 3 puanın iade edilmesi için dün Tahkim Kurulu’na başvurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2013 22:57
Emrespor Tahkim’e Başvurdu

. Isparta Emrespor A.Ş. Sahibi Ali Çalışkan, “Duruşmalı kurul istedik. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Perşembe veya cuma günü kararın açıklanması bekleniyor” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş.’nin geçtiğimiz hafta Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan 3 puanının silinmesi ve bu hafta da Çorum Belediyespor’la 2-2 berabere kalınmasının ardından küme düşürülen temsilcimiz, hakkını Tahkim Kurulu’nda arayacak. Tahkim Kurulu’ndan olumlu cevap çıkarsa Isparta Emrespor A.Ş. profesyonel ligde kalacak.

Kırmızı-siyahlılar, geçtiğimiz hafta PFDK, tarafından silinen 3 puanın iade edilmesi için dün Tahkim Kurulu’na başvurdu. Isparta Emrespor A.Ş. Sahibi Ali Çalışkan, “Duruşmalı kurul istedik. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Perşembe veya cuma günü kararın açıklanması bekleniyor. 3 puan silinecekse eğer önümüzdeki yıl başında silinmeli. Adil bir kararın alınmasını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor