Emrespor'da Artık Hataya Yer Yok

3. Lig 3. Grupta 31. haftası geçilirken, sıralamada 15’nci yer alan temsilcimiz Isparta Emrespor A.Ş ve 26 puanla 16. sıradaki Elazığ Belediyespor arasındaki mücadele gittikçe alevleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2013 23:59
Emrespor'da Artık Hataya Yer Yok

3. Lig 3. Grupta 31. haftası geçilirken, sıralamada 15’nci yer alan temsilcimiz Isparta Emrespor A.Ş ve 26 puanla 16. sıradaki Elazığ Belediyespor arasındaki mücadele gittikçe alevleniyor. 31 puanı bulanan Isparta Emrespor A.Ş, bu hafta sonu kendi sahasında Maltepespor’u ağırlayacak.

Rakibi Elazığ Belediyespor ise ligde düşmesi kesinleşen Mardinspor’u konuk edecek. Elazığ Belediyespor’un Mardinspor’u yenmesi, Emrespor A.Ş’nin ise Maltepespor’a mağlup olması halinde puan farkı 2’ye düşecek.
Son haftalarda aldığı mağlubiyet serisi ile tehlike potasında bulunan kırmızı-siyahlılar, pazar günü kendi sahasında Maltepespor maçına büyük önem veriyor.

Kırmızı-siyahlılarda bireysel hatalar yapan futbolcuların biletinin kesilmesi ile birlikte şanssızlığını yenmek istiyor.
3 puana kilitlenerek, maçın hazırlıklarına başlayan Emrespor A.Ş, Maltepespor ve Gümüşhanespor maçlarından puanlar alarak, işini son haftaya bırakmak istemiyor.

Emrespor, son üç haftada puan ve puanlarla tanışamaz ise, Elazığ Belediyespor’un son maçlarda 6 puan toplaması halinde 3. lige veda edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.