Emrespor’da garip ayrılıklar!

Kırmızı-siyahlılarda yardımcı Antrenör Ender Yıldız, Masör Ökkeş Ülker’le yollar ayrılırken takım kaptanı Gökhan Altıntaş da süresiz kadro dışı bırakıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2012 18:22
Emrespor’da garip ayrılıklar!

Yönetimsel sıkıntılarla sezona başlayan ve bir takım sorunlarla gündeme gelen Emrespor’da Keçiörengücü maçı öncesinde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Yönetim neden belirtmeden yardımcı Antrenör Ender Yıldız, Masör Ökkeş Ülker’le yollar ayrılırken takım kaptanı Gökhan Altıntaş da süresiz kadro dışı bıraktı. Bu karar doğrultusunda büyük şaşkınlık yaşayan üçlünün takımdan ayrılması kırmızı-siyahlı ekipte şok etkisi yarattı.             Takımın genel kaptanı Fehmi Gülver, ayrılıkların yönetim kurulu kararıyla olduğunu savundu.            
Yönetimin yardımcı Antrenör Yıldız, masör Ülker’e, “Sizlerle çalışamayacağız” dediği öğrenildi. Gökhan Altıntaş’ın da kadro dışı bırakıldığı kendisine iletilirken kaptanlığa ise Alihan Ünal getirildi. Levent DOĞAN ISPARTA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum