Emrespor'da Gözler Elazığ Maçında

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. bu hafta sonu da Elazığ Belediyespor’la kritik bir karşılaşma oynayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2013 20:18
Emrespor'da Gözler Elazığ Maçında

Geçtiğimiz hafta Diyarbakırspor’u Diyarbakır’da yenerek tehlike bölgeden uzaklaşma adına önemli bir galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, Elazığ Belediyespor’u da evine boş göndermek istiyor.

Yeni Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan’la ilk maçını kazanan Emrespor’da yeni takviyelerde bu hafta sonu taraftarlarla buluşmuş olacak. Atabey’de zorlu maçın hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyahlılarda futbolcular, moralli bir şekilde antrenmanlarına çıkıyor.

Bu arada Genç Çalıştırıcı Sayılgan, kısa sürede toplanmalarına rağmen futbolcularının birlik ve beraberliğinin kendisini sevindirdiğini söyledi. Artık Diyarbakırspor karşılaşmasının geride kaldığını dile getiren Sayılgan, her maçı final olarak gördüklerini belirtti. Sayılgan, Elazığ Belediyespor maçında taraftar desteğine de çok ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada bu hafta grupta Altınordu, Diyarbakırspor’u, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kocaelispor’u, Sancaktepe Belediyespor, Beylerbeyispor’u, Darıca Gençerbirliğispor, Arsinspor’u, Maltepespor, Çorum Belediyespor’u, Yimpaş Yozgatspor, Gümüşhanespor’u, OYAK Renaultspor, Mardinspor’u, Keçiörengücü, Kahramanmaraş Belediyespor’u ağırlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor