Emrespor’un Genç Stoperide Gitti

Faturavizyon Kahramanmaraşspor Emrespor’dan Osman Oğuz’u renklerine bağladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2013 14:08
Emrespor’un Genç Stoperide Gitti

2. Lig ekiplerinden Faturavizyon Kahramanmaraşspor birçok kulübün peşinde olan Emrespor’un 19 yaşındaki genç stoperini renklerine bağladı.

Oyuncunun menajeri Larissa Dilek Ünlü ülkemizde sol ayaklı stoper yetersizliğine dikkat çekerken “Osman Oğuz genç yaşına rağmen yerinin en iyilerinden biri. Birçok kulüpten teklif aldık. Karar vermemizde bize güvenen ve bizi destekleyen Osman’ın annesi, babası ve tüm ailesine teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra futbolcumuzun yeteneğinin gelişmesinde büyük katkısı olan Teknik Direktör Hakan Şimşek ve kaleci antrenörü Ahmet Özkul’a şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca gösterdikleri sporcu kardeşliği ve birliği ile yanımızda olan şu an Bursa Nilüferspor’un genç oyuncusu Hüseyin Daş’a, Mecit Baba’ya, Mehmet Aksu’ya ve Emrespor’daki tüm takım arkadaşlarına teşekkürü bir borç bilirim. Başkanından başlayarak, teknik heyeti, futbolcusu ve çalışanıyla büyük bir kulübe geldik. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Isparta Emrespor’da yönetim bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum