Emrespor’un Kritik Sınavı

Kırmızı-siyahlılar, Pazar günü kendisi gibi alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Trabzon temsilcisi Arsinspor’u ağırlıyor. Temsilcimiz, bu maçı kazanarak tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2013 15:42
Emrespor’un Kritik Sınavı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş. 2. yarıdaki ilk iç saha maçında Trabzon Arsinspor’u ağırlıyor. Yönetimsel sıkıntıları nedeniyle bir hayli zor günler geçiren ve 2. yarıda sil baştan bir kadro kuran kırmızı-siyahlılar, Arsinspor’u evine puansız göndermek amacında.

Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

18 puanla 13. sırada bulunan Emrespor, bu maçı kazanarak tehlike bölgeden uzaklaşmak istiyor. Arsinspor ise 16 puanla 14. sırada bulunuyor. Maçı kazanan ekip bu zorlu süreçte bir adım öne geçecek. Karşılaşmayı Erkan Yurtsever (İstanbul), Armağan Çekilmez (İstanbul) ve Mehmet Vargün (Edirne) isimli hakemler yönetecek. Isparta Emrespor, bugün akşam Büyük Isparta Oteli’nde kampa giriyor.

Bu arada lider Darıca Gençlerbirliği, evinde Çorum Belediyespor’u Altınordu, Kocaelispor’u, Beylerbeyi Kahramanmaraş Belediyespor’u, Erzurum Büyükşehir Gümüşhanespor’u, Keçiörengücü, Elazığ Belediyespor’u, OYAK Renault, Diyarbakırspor’u, Sancaktapespor, Mardinspor’u, Yimpaş Yozgatspor, Maltepespor’u ağırlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor