Emrespor'un Yeni İsmi 'Isparta 1967' Oldu

Isparta'nın köklü kulüplerinden Emrespor'un, BAL Ligi'ndeki mücadelesine "Isparta 1967" olarak devam edeceği bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2011 11:14
Emrespor'un Yeni İsmi 'Isparta 1967' Oldu

Isparta'nın köklü kulüplerinden Emrespor'un, BAL Ligi'ndeki mücadelesine "Isparta 1967" olarak devam edeceği bildirildi. Yazgan, ziyarette yaptığı konuşmada, takımın yeni renklerinin yeşil, pembe ve beyazdan oluşacağını söyledi.

Yönetimde İstanbullu işadamları ve Isparta'dan isimlerin bulunacağını aktaran Yazgan, yönetime belediyeden de katılımın olmasını istediklerini dile getirdi. Yazgan, tertemiz, pırıl pırıl bir kolej takımı oluşturmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: "Emrespor Kulübü'nden bize böyle bir teklif gelince bizde, 'takımın ismini Ispartaspor 1967 yapalım, tertemiz pırıl pırıl bir kolej takımı oluşturalım' dedik. Biz belediyeden 2-3 arkadaşımızı yönetimde görmek istiyoruz. Bizim olduğumuz yerde kötü tezahürat olmaz, bizim olduğumuz yerde başarısızlık, disiplinsizlik olmaz. " Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, hedefini 3. Lig olarak belirleyen Isparta 1967 takımı için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirterek, başarı dileklerini iletti.

Ziyarete, Emrespor Kulübü Başkanı Gürcan Suvay, Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski kaptanı Onur Kayador, Ispartalı İşadamı Ayhan Durgun ve Eğirdirli İşadamı Mustafa Günay da katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor