En Acı Görev

Meslektaşımız Mehmet Erbek, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Erbek'i son yolculuğunda meslektaşları ve hemşerileri yalnız bırakmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2012 23:07
En Acı Görev

Mehmet Erbek'in (30) cenazesi, Yeşişarbademli Sağlık Merkezi morgundan alınarak Gündoğdu Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada babası İbrahim ve annesi Nazire Erbek ile aile üyeleri, taziyeleri kabul etti.



Daha sonra Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine babası İbrahim Erbek ve yakınları ile Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, Anadolu Ajansı (AA) Yurt Haberler Editörü Osman Kurt, Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya, Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa, AA çalışanları, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.



Erbek'in cenazesi, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki aile mezarlığında toprağa verildi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.