En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Kim?

Ajans32’nin internet üzerinden yaptığı ‘En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Kim?’ anketi sonuçlandı. Anket sonuçları ise oldukça dikkat çekici…

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2013 10:23
En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Kim?

Ajans32 bir süredir internet sitesi üzerinden ‘En Başarılı Belediye Başkanı Kim?’ anketi yapıyordu. Şu ana kadar 3 bin 59 kişinin oy verdiği anketten çarpıcı sonuçlar çıktı.

Ankette birinciliği 2 belediye paylaştı. Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram ve Gönen Belediye Başkanı Mete Elçim 393’er oy alarak yüzde 12,85’lik oranla birinciliği paylaştı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral 337 oy alarak yüzde 11,02’lik dilimle ikinci sırada yer aldı.

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, ankette 291 oyla üçüncü sırada yer alırken, Başkan Kıyak’ın yüzdelik dilimi 9,51 olarak belirlendi.

Ankette dördüncü sırayı Uluborlu Belediye Başkanı Mhemet Ünverdi aldı. Ünverdi, 245 oy alırken, yüzdelik dilimi ise 8,01 olarak kayda geçti.

Senirkent ve Sütçüler Belediye Başkanları da yarışta ipi eşit göğüsledi. Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal ve Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüoğlu 229’ar oy alarak yarışta Uluborlu Belediyesi’ni takip etti.

Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan’da ankete katılanların yüzde 7,42’sinden oy aldı. Bu oran 227 kişiye tekamül etti.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık’ın anketteki oranı yüzde 6,15 oldu. Başkan Ufacık ankete katılanların 188’inden oy almayı başardı.

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem ise yüzde 6,08 oran ile 186 oy aldı.

Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya, yüzde 5,72 ile 175 oy alırken, Atabey Belediye Başkanı Ali Bal da yüzde 5,43 ile 166 oy alabildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum