En Güçlü Adayla Seçime Katılacağız

CHP İl Başkanı Vedat Şenol 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Yayınlanma:
En Güçlü Adayla Seçime Katılacağız

CHP İl Başkanı Vedat Şenol 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili aday belirleme süreçlerinin devam ettiğini belirterek "Isparta'da AKP ve mevcut belediye başkanın oy kaybettiği biliniyor. İYİ Parti adayı ile parti arasındaki kopukluk da göz önünde. Bu noktada Isparta'da bu dönem Belediye Başkanlığını CHP olarak kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

'TÜM İLÇELERDE ADAY ÇIKARACAĞIZ'

Diğer ilçeler için aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyleyen Şenol; "Şuan için Yalvaç, Atabey, Senirkent, Eğirdir, Gelendost ve Merkez ilçe adaylarımızın belirlenmesi kaldı. Aksu'da üç aday adayımız vardı. Bir arkadaşımız daha başvurdu. Sanırım yarın toplanıp görüşerek Aksu adayımızı netleştirebileceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Isparta'nın tüm ilçelerinde adaylarımızı çıkaracağız" dedi.

'ISPARTA'DA KAZANACAK ADAYI BELİRLEYECEĞİZ'

Merkez ilçede bu dönem CHP'nin Belediye Başkanlığını kazanma şansının yüksek olduğunu söyleyen Şenol, "AKP ve mevcut belediye başkanı oy kaybediyor. Aynı şekilde MHP'nin de oy kaybettiğini biliyoruz. İYİ Parti'de ise aday ile parti arasındaki sorunlar nedeniyle oy kaybettiği konuşuluyor. Bu dönem CHP olarak Belediye Başkanlığını kazanabiliriz. Adayımızı da bu doğrultuda belirleyeceğiz. Merkez ilçede dört aday adayı arkadaşımız var. Bir arkadaşımızın daha başvuru yapacağı bilgisi geldi. Ondan sonra genel merkeze bilgi vererek, kamuoyu yoklaması yaptırarak merkez ilçede adayımızı açıklayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.