Engeller Kalkıyor

Gelendost Engelsiz Yaşam Derneği, engellilerin akülü sandalye ihtiyaçlarını karşılayarak onların engelsiz bir yaşama adım atmasına vesile oluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2013 15:57
Engeller Kalkıyor

Ümmet Gülgeç'in Haberi

Gelendost Engelsiz Yaşam Derneği, toplumda varlığını göstermesi ve topluma entegrasyonunun da en önemli faktörün engellilerin, kimseye bağlı olmadan özgürce sokağa çıkması, ihtiyaçlarını karşılaması ve özgüven kazanmasıyla mümkün olacağı düşüncesiyle engellilerin akülü sandalye ihtiyacını karşılayarak özgürlüklerine kavuşturuyor.

Gelendost Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Yaşam Altınkurt, Dernek olarak, engelleri birlikte aşalım ilkesiyle her zaman engelliler için hizmet verdiklerini bugünde ilçemiz ve köylerinde ihtiyaç sahibi olan, 5 engelliye akülü sandalye dağıttıklarını belirtti. Ayrıca Yaşam Altınkurt konuşmasında, “derneğimize her kesimden maddi-manevi destekler olduğu sürece bizlerde ihtiyaç sahibi engellileri özgürlüklerine kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.