Engelli Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi

03 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Iyaş Park Alışveriş Merkezinde engelli öğrenciler için çeşitli organizasyonlar yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2013 14:07
Engelli Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi

Isparta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi ve Karınca Zihinsel Engelliler İstihdam Derneği öğrencilerinden 120 kişilik orta ve ağır zihinsel engelli grup Iyaş Park AVM’deki etkinliklere katıldı.

Grup öğretmenlerin ve ailelerinin refakatinde önce Fun Cıty Oyun ve Eğlence Salonunda ağırlandı. Daha sonra Cinema Pink’te hep birlikte film izlediler. Filmin ardından yemek yiyerek programı sonlandırdılar.

Öğrenciler Iyaş Park Alışveriş Merkezinde dolu dolu bir gün geçirdiler.
Isparta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Sedat Sarım konuşmasında şunları söyledi:
“Iyaş Park bu çok özel günümüzde bizlere ve çocuklarımıza kapılarını açtı ve çok güzel bir şekilde ağırladılar. Iyaş ailesine bundan dolayı çok teşekkür ederiz.

Her zaman olduğu gibi bizlere desteklerinin devamını diliyoruz.
Okul Müdürü Sedat Sarım’ın ardından Bir konuşmada Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış yaptı. Çalış konuşmasında “ bildiğiniz gibi bugün Dünya Engelliler Günü bu özel çocuklarımızı firmalarımızın da desteğiyle en güzel şekilde ağırlamak istedik.

Onları mutlu edebilmek bizim için en büyük mutluluk. Her zaman söylediğimiz gibi bu tür sosyal sorumluluk projelerinde hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak hepimizin üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz gerekir. Şu an bizim yaptığımız çok ufak bir çalışmadır. Bu konuda herkesten duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Tüm engellilerimizin Dünya Engelliler Gününü kutlarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.