Engep İle Eğirdir Kale Meydanı Şenlendi

Engep İle Eğirdir Kale Meydanı Şenlendi

Yayınlanma:
Engep İle Eğirdir Kale Meydanı Şenlendi

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Isparta Belediyesi ve Yeşilay tarafından organize edilen ‘Eğitimde Niteliği Geliştirme Projesi (ENGEP) Eğirdir Kale meydanını

şenlendirdi.
Programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Emniyet Müdürü Özcan Alıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte MEB YEGİTEK Bilim Otobüsü ve Planetaryumu, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Isparta Belediyesi Geri Dönüşüm Otobüsü, Isparta Belediyesi Gençlik Otobüsü, Isparta Yeşilay stantları protokol ve misafirler ile öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma JAK Timini Leo ve Teker isimli Arama kurtarma köpekleri çocuklara heyecanlı anlar yaşattı. Leo ve Teker’in sevecen halleri ve gösterileri Eğirdir Kale Meydanında şenliğe dönüştü.

engep-ile-egirdir-kale-meydani-senlendi-1.jpg

engep-ile-egirdir-kale-meydani-senlendi-2.jpg

engep-ile-egirdir-kale-meydani-senlendi-3.jpg

engep-ile-egirdir-kale-meydani-senlendi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.