Erbakan’ın Ruhuna Pişi Dağıttılar

Erbakan’ın Ruhuna Pişi Dağıttılar

Yayınlanma:
Erbakan’ın Ruhuna Pişi Dağıttılar

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın ruhu için işi dağıtımı programı gerçekleştirdi.

Belediye İşhanı önünde dün saat 14.00’de gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Saadet Partisi Kadın Kollarına mensup bayanların pişirip hazırlamış oldukları pişiler Isparta halkına ikram edildi.

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay, yaptıkları etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bilindiği gibi bugün 27 Şubat 2018. Yani, merhum Necmettin Hocamızın vefatının 7. sene-i devriyesi. Bu doğrultuda bugün burada hocamızın ve tüm Şehitlerimizin ruhlarına ithaf etmek için pişi dağıtımı gerçekleştiriyoruz. 

“O, BÜYÜK BİR TEVECCÜH 

SAHİBİ KİŞİLİKTİ” 

Merhum Necmeddin Erbakan hocamız bundan tam 7 yıl önce bugün hakk'a yürümüştü. Kendisi niyet İman ve teveccüh sahibi bir idareci olduğu için, bugünü sağlam değerlendirerek, yarını tasavvur edebiliyordu. Öyle ki, vatanımız ve milletimiz için istikrarlı bir istikbal icrasını yıllar evvelinden düşünerek, yerli üretim üzerinde sağlam adımlar atmıştı. Vefatının 7. yılı dolayısıyla okutmuş olduğumuz hatim ve okunan duaları, muhterem Hocamız ve tüm Şehitlerimizin aziz ruhlarına ithaf ediyoruz. Nur içinde yatsınlar inşallah” dedi. 

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Gençay, Isparta il teşkilatı olarak emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, vatandaşların göstermiş oldukları teveccühten dolayı şükranlarını sunduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum