Erçakır: 'Koca Belediye Bir Kavşağı Yapamıyor'

Erçakır: 'Koca Belediye Bir Kavşağı Yapamıyor'

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2012 12:54
Erçakır: 'Koca Belediye Bir Kavşağı Yapamıyor'

DHA Isparta Temsilcisi ve Demokrat Gazetesi Sorumlu Müdürü Mehmet Erçakır, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı otogar kavşağına yaklaşık 2 yıldır yapılamayan sinyalizasyon sistemi nedeniyle eleştirdi.

BAŞKANIN GÜCÜ YETMİYOR MU?

Canlı yayında başkanın söz vermesine rağmen o kavşaktaki sorunu bir türlü çözemediğini söyleyen Erçakır “Sayın başkan tamam burayı çözelim dedi. Hemen talimat veriyorum sinyalizasyon ekibini çağırıp arkadaşlar yapsın dedi. Başkanın bu sözünün üzerinden neredeyse 2 yıl geçti. Ama ne bir düzenleme yapıldı ne de kavşak kapatıldı. Ben anlamıyorum. Bir belediye küçücük sinyalizasyon sistemini yapamayacak kadar aciz olur mu? Yeşil dalga diyorlar. Yeşil dalga zaten Isparta şartlarında iyi çalışmıyor. Çünkü battı çıktıya giren araç trafiği tıkayınca arkadan gelenler yeşilin dalgasından faydalanamıyorlar” dedi.

KIRMIZIYA TAKILAN YOLU KAPATIYOR

Erçakır, “Buradaki sinyalizasyon sistemi nedeniyle her gün kaza oluyor. Otogar istikametine dönecek araçlar yeşilden geçip dönüşte kırmızıya takılmakta. Dolayısıyla o kavşağa 4 araç giriyor arkasındaki araçlar ana yolu kapatıyorlar. Hem kazaya sebebiyet veriyorlar vermeseler dahi o yolu kullanacak aracın geçiş özgürlüğünü kısıtlıyor. Aynı kavşağa otobüslerde giriyor. Onların dönüşü ise tam bir kabus. Uzun araç olduğu için tek başına yolu kapatmaya yetiyor. Ben gazetemden de yazdım. Kaza yapan araç sürücülerine hakkınızı arayın dedim” diye konuştu. Kendisini bu yazı sonrası bir zabıta memurunun aradığını ve konu hakkında bilgi verdiğini de söyleyen Erçakır “Kolçelik kavşağı üzerinden bir düzenleme düşünüldüğünü belirttiler. Tamam bizi bilgilendirdiler ancak bu büyük bir belediye için küçük bir sorun değil mi? Bugüne kadar neyi beklediniz?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum