Erdoğan 'Akp İle Kim Mücadele Ederse O Yanıyor'

Genel Kurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanmasının yankıları sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2012 12:16
Erdoğan 'Akp İle Kim Mücadele Ederse O Yanıyor'

Yıllarca terörle mücadele eden bir komutanın, terör örgütüyle işbirliği yapmaktan demir parmaklıklar ardına konulmasını manidar bulduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, görev yaptığı süre içinde birçok karara imza atan komutanın mevcut hükümetle çalıştığını hatırlattı. Erdoğan, “Burada bir bakmak gerekir. Şimdi genel kurmay başkanı terör örgütü kurmakla suçlanırken, bu görevi bittiği gün değil, görevinden önceki tarihlerde. Peki görevi devam ederken, cumhurbaşkanıyla, başbakanla, MGK’da alınan kararlara bu kişi imza atmadı mı?” dedi.

Geçmiş dönemde açılan irtica ile mücadele davasını hatırlatan CHP İl Başkanı Erdoğan, “İrtica ile mücadele ne zaman suç oldu?” diye sordu. Erdoğan, “İrtica ile mücadele Türkiye’de ne zaman suç olmuştur? Oysa ki başta cumhurbaşkanı, başbakan ve milletvekilleri yemin ederken, laik düzeni koruyup, onu gözeteceğine yemin ediyor. O zaman herkes suç işliyor” dedi.

CHP İl Başkanı Erdoğan, “tüm bunlar bize garip gelmiyor” dedi ve “AKP’ye karşı kim mücadele ediyorsa o yanıyor” diye konuştu. Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “AKP’ye kim dokunursa o yanıyor. Kim eleştirirse o yanıyor. Bugün bakın, Silivri denen yere bir bakın. AKP’ye karşı kim mücadele ediyorsa, bugün Silivri’de. Böyle bir yargı, adalet, düzen olmaz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum