Erdoğan: 'Perde Arkasını Merak Ediyorum'

Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Okutan’ın görevinden alınmasına bir tepki de CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan’dan geldi.

Yayınlanma:
Erdoğan: 'Perde Arkasını Merak Ediyorum'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, görevinde başarılı bir kişinin, sendika başkanının açıklaması sonrası, görevinden alınmasının manidar olduğunu söyledi.

Erdoğan, “Bir sendika yetkilisinin çıkıp da eline plaketini verirsin, teşekkür eder gönderirsin gibi bir cümlesinin arkasından değerli başhekimin bir yerlere atanması kamuoyunda ve bizde ister istemez bir soru işaretleri oluşturmuştur. Acaba bu sendika yetkilisinin arkasındaki o güç neydi. Ona destek verenler kim? Veya sendika kimlerden yetki alarak bu kadar açık ve net bir şekilde konuşarak ertesi gün başhekim görevinden alınıyor, bunu gerçekten merakla izlemekteyiz” dedi.

SENDİKA BAŞKANINA SESLENDİ

CHP’li Erdoğan, Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay’a da seslendi, görevinin ne olduğunu hatırlattı. Erdoğan, “Sendikaların görevleri, emekçilerin haklarını savunmaktır. Kardeşimizin, bu kadar gücü varsa biri başhekimi bir yerden alıp bir eyer gönderecek kadar gücü varsa hastanelerde çalışan yüzlerce işçi kardeşimizin de binlerce sorunu var. O kardeşim biraz da onların sorununa eğilsin” dedi.

CHP İl Başkanı Erdoğan, bu yer değişikliğinin arkasında kimlerin olduğunun, ilerleyen günlerde ortaya çıkacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum