‘Erkeklik İstisnai Bir Durumdur’ Sergisi

Isparta Kadın Konukevi’nde barınan kadınlar için 8 Mart, IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde dolu dolu geçti. Bu özel günde sosyal faaliyetler içerisinde bulunmayı yeğleyen kadınlar, IYAŞ Park AVM’de doyasıya eğlendi.

Yayınlanma:
‘Erkeklik İstisnai Bir Durumdur’ Sergisi

İlk durak olarak Mayala Kayseri Mutfağı’nda yemek yedikten sonra, son zamanların beyaz perde rekoruna sahip olan filmi Kelebek Rüyası’nı izlemek maksadıyla Cinema Pink koltuklarına oturan kadınlar, IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde günü doyasıya yaşadı.

Toplamda 12 kişilik grup halinde IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’ne gezi düzenlediklerini bildiren Sosyal Hizmet Uzmanı Melek Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tüm dünyada kadınların daha insanca yaşama isteğini dile getirdikleri bir mücadele ve dayanışma günü olarak kutlandığını söyledi.

Kadın konusunun sadece özel bir günde tartışılmakla sonuçlandırılabilecek bir konu olmadığını, kadınların sadece nüfusumuzun yarısı olması itibarıyla değil, anne olarak da son derece önemli bir konumda bulunduğunu dile getiren Gök, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, bu konuda bir farkındalık yaratılması ve çözümler bulunması yolunda önemli bir gündür” dedi.

Öte yandan yine bu günün anlam ve önemine binaen Iyaşpark Alışveriş Merkezinde Toplum Gönüllüleri Topluluğu (SDÜ) tarafından “Erkeklik istisnai bir durumdur” isimli fotoğraf sergisi açıldı. Yine aynı topluluk tarafından gün içinde yapılan dans gösterileri halkın beğenisine sunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum