Ersun Yanal: İğrenç Dedikodu

"Bizim görevimiz sahaya çıktığımız her maçta en iyi şekilde mücadele etmek. Biz şampiyonluğun peşindeyiz. Kimin ikinci olacağı bizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Çirkin dedikodulara, kulak tıkayın..."

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2014 11:09
Ersun Yanal: İğrenç Dedikodu

Futbol kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşan, "Galatasaray'ın ikinci olmaması içinFenerbahçe, Beşiktaş'a yenilir" düşüncesine sarı-lacivertli takımın tecrübeli teknik direktöründen büyük tepki geldi. Ersun Yanal futbolcularından sadece maça konsantre olmalarını ve tüm söylentilere kulaklarını tıkamalarını istedi.

HESAP ONLARIN İŞİ!
Yanal futbolcularıyla yaptığı sohbetlerde, "Bunların hepsi iğrenç dedikodular. Bizim görevimiz,derbide en iyi şekilde mücadele edip şampiyonluğu hem de rekorla garantilemek ve taraftarımızın beklentilerine cevap vermek. Kimin ikinci olacağını düşünmek ya da hesaplamak bizim işimiz değil" diye konuştu.

"KAZANACAĞIZ"
Sarı-lacivertli futbolcular ise, "Haftalardır süren mücadeleyi derbi ile taçlandırmalıyız. Kazanıp evimizde taraftarımızla kutlamak istiyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor