Esnafımız Size Güveniyor

Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2014 14:28
Esnafımız Size Güveniyor

30 Mart seçimlerinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri sürerken, bu kapsamda Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası da, Başkan Günaydın’ı ziyaret etti.

Odaları ile ilgili olarak Başkan Günaydın’a bilgiler veren Nuri Erdeğer, odaları bünyesinde 16 meslek gurubunu barındırdıklarını söyledi. ‘Esnafımız size güveniyor’ diyen Erdeğer, “Başkanım sizlerin arkanızdayız. Sizin dürüst ve samimi olduğunuzdan şüphemiz yok ve esnafımız da bizler de bunu biliyoruz” dedi.

Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, oda olarak bir düğün salonu yapmak istediklerini ve kendilerine belli bir bütçe hazırladıklarını söylerken, yer konusunda yardım talebini iletti.

Oda yönetim kurulu tarafından kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve samimi duygulardan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konuyla ilgili olarak araştırma yapacaklarını kaydetti. Günaydın, projeleri arasında profesyonel boyutta sosyal tesislerin inşa edileceğini belirterek, “Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. İsteklerinizle ilgili araştırmalarımız olacak” görüşlerinde bulundu. Başkan Günaydın ayrıca tesis ile ilgili olarak da büyük bir çatının altında buluşulmasını isteyerek, birlik ve beraberlik içerisinde ortak bir tesisin yapılabileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.