“Etkili Oyun Oynadık Fakat 3 Puan Alamadık”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Çorumspor maçınıyla ilgili yapığı değerlendirmede” Güzel pozisyonlar yakaladık. Etkili oyun oynadık fakat 3 puan alamadık” dedi.

Yayınlanma:
“Etkili Oyun Oynadık Fakat 3 Puan Alamadık”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Çorumspor maçınıyla ilgili yapığı değerlendirmede” Güzel pozisyonlar yakaladık. Etkili oyun oynadık fakat 3 puan alamadık” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Yılmaz, Çorumspor maçını ve takımın durumunu değerlendirdi. Değerlendirme toplantısına, Ispartaspor’un başarılı oyuncuları Muhammet Aran ve Abdullah Topkara katıldı.

İlk olarak Çorumspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Yılmaz “Çorumspor maçında oyunun akışı çok iyiydi. Güzel pozisyonlar yakaladık. Etkili oyun oynadık fakat 3 puan alamadık.” Dedi.

Ispartaspor’un, Çorumspor karşısında sahasında iyi oynadığını belirten Hakan Yılmaz, “ mevcut kadromuzla çok iyi oyun oynuyoruz. İyi takımlarla rekabet ediyoruz fakat berabere kalıyoruz. Oyun gücümüz hedeflerimizle uymuyor. 3 puan kaybettik. Tek tesellimiz oynadığımız iyi oyun. Aldığımız 1 puanla teselli bulmuyoruz. Birinci yarının bitimine bir maç kaldı. Sivas’tan galip dönmek istiyoruz. Amacımız daha çok puan almak ve üst sıralara yerleşmek.

Oyunsal formasyon ve güç olarak sayılı takımlar arasındayız. Sivas maçına çok odaklıyız. Bu yüzden Sivas’a erken gidiyoruz. Maçtan sonra takıma izin vereceğiz. İnşallah daha iyi noktalara geleceğiz ” Diye konuştu.

Ispartaspor’un eksiklerine de değinen Yılmaz, Ispartaspor’un şampiyonluk için kurulmuş geç kalan bir takım olduğunu belirterek “ Ispartaspor ligin başlamasına sayılı günler kala hazırlanmış bir takım. Zaman az olduğu için acele edilmiş. Eksiklerimizin üstesinden tek tek geliyoruz. Fakat bizim tribünlerle birleşmemiz lazım. ‘Sevgi Her Şeyi Çözer” sloganıyla çıktığımız yolda, taraftarımızın stadı daha çok doldurması gerek. Takımımızı yüksek enerjiyle desteklemeliyiz. Bize yakışan bir kitleye sahibiz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ispartaspor’un başarılı oyuncuları Abdullah Topkara ve Muhammet Aran ise “Çorumspor kaliteli bir takım ve karşısında iyi oynadık. Şansımız iyi gitmedi. Net pozisyonlarımız vardı fakat gol sesi gelmedi. Sivas’a 3 puan için gideceğiz. Umarım güzel sonuçlarla Isparta’ya döneceğiz” dediler. ( UMUT DEMİRAL )

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor