Evrendeki Yeni Yıldız Artık Isparta’da

Son dönemdeki hamleleriyle bölgeye açılan Kanal3 Televizyonu Isparta Temsilciliğini ay sonuna kadar resmen açıyor. Görkemli bir kokteylle hizmete girecek olan Kanal 3 Isparta Temsilciliği Mimar Sinan Caddesi’ndeki bürosundan yönetilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2013 13:37
Evrendeki Yeni Yıldız Artık Isparta’da

Evrenin yeni yıldızı sloganıyla yayın hayatına devam eden Kanal3 son dönemde bölgeye ciddi bir atılım gerçekleştirdi. Ajans32 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Kahraman’ın Isparta Temsilciliğini yürüttüğü Kanal 3 ay sonuna kadar görkemli bir kokteylle Isparta Temsilciliğini resmen açmış olacak.

Kanal 3 Isparta’ya özel yaptığı programlarla da Isparta’da ciddi bir izlenme oranına sahip oldu. Bora Tüfekli’nin hazırlayıp sunduğu Güllerin İçinden ve Feti Kılıç’ın hazırlayıp sunduğu Isparta Konuşuyor programlarıyla Isparta’nın nabzını tutan Kanal 3, bundan sonra da Isparta’da Mustafa Kahraman’ın yönetiminde başarılı işlere imza atmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Ajans32 İmtiyaz Sahibi ve Kanal3 Isparta Temsilcisi Mustafa Kahraman “Kanal 3 Isparta’ya gerçekten büyük önem veriyor. Gerek haber akışı ile gerek program zenginliği ile Isparta’yı dünyaya açan bir kapı görevi üstlendi. Biz de Isparta’da bu çalışmaların bir ayağını oluşturuyoruz. İnşallah açılış kokteylimizi de gerçekleştirdikten sonra yeni sürprizlerle Isparta’yı dünyaya taşımaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum