F.Bahçe Antrenmanında Kavga Çıktı

G.Saray`da oynadığı dönemde Arda Turan ile yumruk yumruğa kavga eden Caner, bu kez de Fenerbahçe`de Semih Şentürk ile kavga etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2011 01:48
F.Bahçe Antrenmanında Kavga Çıktı

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antremanda Caner Erkin ile Semin Şentürk arasında gerginlik yaşandı.

Caner`in iyi pas veremeyerek top kaybına neden olduğu şeklinde sözler sarf ettiği Semih, daha sonra bir pozisyonda takım arkadaşına sert bir şekilde müdahalede bulununca, ikili arasında tartışma başladı.

EMRE BELÖZOĞLU AYIRDI

Uzun süre Birbirlerine el hareketleri yaparak münakaşa eden ve birbirlerine kötü sözler sarfeden Caner ile Semih`i Emre Belözoğlu uzun uğraşlar sonucu ayırdı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürecek.

CANER`İN 3. VUKUATI

Caner Erkin Galatasaray forması giyerken takım arkadaşı Arda Turan ile kavga etmiş ve çıkan çatışmada dudağı patlamıştı. Ayrıca Erkin, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe`de Bilica ile kavga etmişti. Bu Caner `in üst üste 3. kavgası oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.