F.bahçeli Avukatlar, Hasan Şaş'ı Savcılığa Şikayet Etti

F.Bahçeli bazı avukatlar, Hasan Şaş'ın şike yaptığını ile sürerek savcılığa şikayet etti. Savcılık, Şaş'ı suçsuz buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2013 13:03
F.bahçeli Avukatlar, Hasan Şaş'ı Savcılığa Şikayet Etti

Hasan Şaş, Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yaptığı dönemde, şike yaptığı gerekçesiyle savcılığa şikayet edildi.

''MERSİN İDMAN YURDU MAÇINDA ŞİKE GİRİŞİMİ''
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, geçtiğimiz aylarda İstanbul Savcılığı'na başvurarak, o dönem Galatasaray Teknik DirektörüFatih Terim'in yardımcısı olan Hasan Şaş, 6 Nisan 2013'te Galatasaray ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanacak karşılaşma öncesinde şike girişimin bulundu.

''CULİO'YA TALİMAT VERDİ''
Dilekçeye göre Şaş, Mersin takımında forma giyen Arjantinli futbolcu Emmanuel Culio'ya maçta nasıl oynaması gerektiğine dair talimatlar verdi ve kötü oynaması gerektiğine dair telkinlerde bulundu.''DERİN FUTBOL''
PROGRAMININ KASETİNİ DELİL OLARAK SUNDULAR
Ayrıca avukatlar bu iddialarına delil olarak ise Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' isimli televizyon programının kasetini sundular. Mersin yöneticisi Mehmet Işık'ın iddialarını açıkladığı kasetin delil kabul edilerek Galatasaray ve Şaş hakkında işlem yapılması istendi. Savcılığın başlattığı soruşturma geçtiğimiz günlerde takipsizlikle sonuçlandı, savcı iddiaları yersiz buldu.

HAŞAN ŞAŞ'TAN CEVAP
Savcılığın kararından sonra Haan Şaş, kendisine iftira atıldığı gerekçesiyle İstanbulSavcılığı'na başvurarak Fenerbahçeli Avukatlar Derneği yöneticileri olan 5 avukat hakkında yasal işlem yapılmasını talep etti. Savcılık bu şikayet üzerine de soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.