Fenerbahçe, Kadıköy'de Yenilgiyi Unuttu

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son 14 lig mücadelesinde kaybetmeyen Fenerbahçe, 12 kez kazandı, 2 kez de berabere kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2013 15:09
Fenerbahçe, Kadıköy'de Yenilgiyi Unuttu

Spor Toto Süper Lig'de iç sahada son 14 lig maçında yenilmeyen Fenerbahçe, yarın Kayserispor ile Kadıköy'de yapacağı yılın son lig maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.Süper Lig'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son yenilgisini geçen sezonun 20. haftasında Sivasspor karşısında (2-1) alan Fenerbahçe, bu maçın ardından çıktığı 14 maçın 12'sini kazandı, 2'sinde ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

2013 yılında ligde iç sahada sadece bir maçta yenilen "Sarı Kanaryalar" ,Kayserispor mücadelesiyle, bu yıl Kadıköy'deki 17. lig maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, 16 maçta, 12 kez kazandı, 3 beraberlik aldı, 1 maçta da yenildi. Tek yenilgisini geçen sezonun 20. haftasında Sivasspor karşısında (1-2) alan sarı-lacivertli ekip, geçen sezon Elazığspor (2-2), bu sezon da Trabzonspor (0-0) veBeşiktaş (3-3) maçlarından beraberliklerle ayrıldı.

GOLCÜLER SOW VE KUYT
Fenerbahçe, Kadıköy'deki yenilmezlik serisinde attığı 36 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. 14 maçlık yenilmezlik serisinde seride 7 maçta kalesini gole kapatan sarı-lacivertli takımda, bu süreçte Kadıköy'ün en golcü ismi 9 golle Sow oldu. Senegalli forveti 8 golle Kuyt, 6 golle Webo takip etti. Emenike'nin 4, Cristian ve Emre Belözoğlu'nun 3'er, Meireles, Alves ve Alper Potuk'un da birer golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor