Fenerbahçe'de Kesin Gidecek 3 İsim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadroda forma şanı bulamayan Yobo, Serdar Kesimal ve Kadlec'in göndrilmesini istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2014 13:29
Fenerbahçe'de Kesin Gidecek 3 İsim

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, kadroda forma şanı bulamayan Yobo, Serdar Kesimal ve Kadlec'in göndrilmesini istedi. Yanal'ın takımda tutmak istemediği 3 isimden sadece Serdar Kesimal'in transferi bitmek üzere.

BURSA VE ANTALYA, SERDAR'I İSTİYOR
Başta Medical Park Antalyaspor olmak üzere birçok takımla görüşen Serdar, yeşil-beyazlıların teklifine sıcak bakıyor.Teknik direktör Cristoph Daum'un ısrarla istediği deneyimli oyuncu için iki kulübün görüşmeleri sürüyor. Kulüplerin bonservis konusunda anlaşma sağlaması halinde, Serdal Kesimal'ın gelecek hafta Bursa'ya giderek yeşil beyazlılarla sözleşme imzalaması bekleniyor.

YOBO ÇIKMAZI
Dünya kupasında forma giyebilmek için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini sık sık dile getiren Joseph Yobo'nun durumu ise çıkmaza girdi. Yıllık ücreti yüksek olan Yobo'nun hazırlık maçlarındaki performansı da kötü olunca talipleri bir anda azaldı. Eşinin İstanbul'da üniversite eğitimi alması sebebiyle Türkiye'de bir takımda forma giymek isteyen deneyimli oyuncunun en büyük talibi, Medical Park Antalyaspor'du. Ancak Antalyaspor'un da devreden çekilmesi ile Yobo'nun geleceği soru işaretine dönüştü.

KADLEC'İN DURUMU
Sarı lacivertli ekiple sözleşmesi süren Michael Kadlec'le ise Bundesliga ekipleri yakından ilgileniyor. Ancak şu ana kadar Fenerbahçe'ye net bir teklif gelmiş değil. Teknik direktör Ersun Yanal da kamptaki performansından memnun olduğu Kadlec'i uzun lig maratonunu düşünerek takımda tutmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.