Fenerbahçe'de Kilit İsim Ali Koç!

Başkanvekilliği için eski yol arkadaşı Ali Koç'u düşünen F.Bahçe Başkanı, 3 Temmuz sürecinde kader birliği yaptığı yol arkadaşından cevap bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2013 11:07
Fenerbahçe'de Kilit İsim Ali Koç!

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetimine kimleri dahil edeceğimerakla bekleniyor. Yıldırım'ın bu konudaki çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü, kafasındaki isimleri ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

Ömer Temelli ve Nihat Özbağ ile yolunadevam etmek isteyen Yıldırım'ın listesinde Abdullah Kiğılı, Talat Yılmaz ve Semih Özsoy'un kesinlikle olmayacağı, özellikle başkanvekilliği konusunda ciddi bir sıkıntının yaşandığı öğrenildi.

Kongrede gövde gösterisi yapmak isteyen Yıldırım'ın, bu yüzden Ali Koç'a büyük baskı yaptığı,yeniden göreve gelmesi için yoğun uğraş verdiği belirtildi. Koç'un düşünmek için süre istediği, Yıldırım'ın da bu yüzden listesine son şeklini bir türlü veremediği ifade edildi.

Daha önceyönetime kesinlikle girmeyeceğini açıklayan Ali Koç'un biraz olsun yumuşadığı, bugün veya yarın Yıldırım'a kesin cevabını ileteceği bildirildi. Koç'un kararını bekleyen Yıldırım'ın da buyüzden perşembe günü yapmayı düşündüğü basın toplantısını cumaya kaydırdığı öğrenildi.
Yıldırım, Koç'tan olumsuz yanıt alması halinde rotayı Nihat Özdemir'e çevirecek.

Koç gibi yeniyönetimde yer almaya pek sıcak bakmayan Özdemir'in çok yakın arkadaşı olan Aziz Yıldırım'a "hayır" diyemeyeceği, son anda listeye girebileceği ileri sürüldü. Yıldırım'ın 3 Temmuz sürecinde kader birliği yaptığı Koç veya Özdemir'den birinin başkanvekili olmasını çok istediği, Yargıtay kararından sonra başkanlığının tehlikeye girmesi halinde kulübü bu iki isimden birine emanet etmeyi planladığı belirtildi.

Bu arada Başkan Yıldırım'ın uzun yıllar birlikte çalıştığı Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı'ya dateklif götürdüğü, bu iki tecrübeli yöneticinin yeni yönetimde olma ihtimallerinin yüksek olduğu kaydedildi.

GÜVENLİK ENDİŞESİ
Hafta sonu yapılacak olan tarihi kongrede rekor katılımın olması bekleniyor. Ancak katılımın yanısıra Aydınlar ve Yıldırım arasındaki gerginliğin genel kurula ve üyelere yansıması da büyük endişe veriyor.

Bu yüzden kongre salonunun güvenliği ve sağlıklı şekilde seçimlerin yapılması için 200 civarında özel güvenlik personeli ve kulüp personeli hazır bulanacak. Polis'in görev yapıp yapmayacağı ise cuma günü kesinleşecek. Bilindiği gibi seçim gündeminde başkan adaylarının konuşması yer almıyor.
Ancak tüzüğün buna engel olmadığı belirtildi. Bu yüzden kongre üyelerine hitap etmek isteyen Aydınlar, noter kanalıyla gündeme adayların konuşmasının eklenmesi ile ilgili talepte bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.