Festivale Katılmayan Sanatçıların Sorumlusu Sizsiniz

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Milletvekili Recep Özel'in Gül Festivali hakkındaki eleştirilerine cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2013 14:00
Festivale Katılmayan Sanatçıların Sorumlusu Sizsiniz

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Milletvekili Recep Özel'i gündem değiştirme gayretinde olmakla suçladı. Yalçın, "Isparta’da gündem değiştirmekle meşgul. 3 gün süren bu festivalle alakalı sayın Özel'in görebildikleri ne kadar sığ bir düşünceye sahip olduğunu gösteriyor. Gülü anlatmaya çalışan ısparta Belediye Başkanını ağzını her açtığında mahkemeye veren bir anlayış neyi eleştiriyor" diye konuştu.

Hadise ve Emel Sayın konserlerinini iptalinin de sebebini dolaylı olarak AK Parti'ye bağlayan Yalçın, "Ülkeyi getirdiğiniz durum o konserleri iptal ettirdi. Kastettiği sanatçılar bu festivalin iptal edilmemesi için fedakarlık yaparak gelmiş kişilerdir. Yaptıkları açıklamalarla da bunu göstermişlerdir" dedi.

AK Parti'li vekil Recep Özel'in Isparta'da olmasına karşın festivale katılmamasını da eleştiren Yalçın, "Bütün herkese davetiye ulaştı. Isparta’da olduğu halde festivale katılmamak kendilerinin olaya siyasi yaklaştıklarını gösteriyor. MHP ile ilgili ne gördü de rahatsız oldu. Ama Türk Bayraklarını gördükleri zaman MHP’yi görüyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum