FETÖ/PDY Kapsamında Açığa Almaların Yüzde 99'u Tam İsabet

Isparta'da FETÖ/PDY kapsamında açığa almaların yüzde 99'u tam isabet

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2016 15:33
FETÖ/PDY Kapsamında Açığa Almaların Yüzde 99'u Tam İsabet

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Meclisi'nin adını 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na dönüştürdüğü Hükümet Meydanı'nda sürdürülen demokrasi nöbeti için sık sık seçim bölgesi Isparta’ya geliyor.

Dün de halkın nöbetine destek vermek için Isparta’ya gelen Bilgiç, vatandaşın coşkusuna ortak oldu. Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü'nün çıkardığı 15 Temmuz Darbe Girişimi kitabının halka dağıtım törenine katılan Bilgiç, "Allah'ın izniyle artık milletimiz büyük bir felaketten kurtulmuştur diyebiliyoruz" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Isparta programına memleketi Şarkikaraağaç'tan başladı. Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı makamında ziyaret eden Bilgiç, burada partiler ve ilçe halkı ile sohbet etti. Bilgiç, daha sonra ilçede başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bir kahvede hemşehrileri ile sohbet eden Milletvekili Bilgiç, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen terörist saldırının atlatıldığını söyledi.

"Buna darbe denmez teröristçe yapılan bir saldırıdır" diyen Bilgiç, halkın kamudan açığa almalarla ilgili sorusuna "şu anda devletimizin yetkili organları, polisimiz bu konuda titiz bir çalışma yürütüyor. Devletimize ve milletimize karşı haince bir eylem yapan bu örgütün tüm mensupları temizlenecek. Kamu kuruluşlarımızın içine sızarak bu hain örgüte destek verenler ve ruhunu teslim etmiş insanlar görevlerinden uzaklaştırılıyor. Isparta’da da Valiliğimiz önderliğinde titiz bir çalışma yapılıyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda yüzde 99'u tam isabettir. Yüzde 1 oranında eksiklikler, yanlışlıklar yapılmış olabilir. İdari anlamda çalışmalar yapılacak. Burada yapılacak çalışmalar sonrasında da hata yapılan kişilerin hak ve hukukları aynen teslim edilecektir. Bu konuda kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum